Saturday 9 January 2016

تصاویر:خامنه ای : انقلاب رنگی آمریکا در سال ۸۸ شکست خورد. کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند.

تصاویر:خامنه ای  در دیدار یکه ورچیان قم :
انقلاب رنگی آمریکا در سال ۸۸ شکست خورد. کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند.20 دی -94
اوایل انقلاب که دولت موقت مهندس بازرگان سرکار بود و فضای نیم دمکراتیک وجود داشت .به دلیل اعتراضات بخش های اقشار گوناگون اجتماعی از جمله کارگران واحدهای تولیدی که مطالبات شان را دنبال می کردند مهندس بازرگان درشبکه تلویزیونی ظاهر شد و شرایط دولت موقت خودرا را با بازگویی مثالی چنین تشبیه کرد.
مهندس بازرگات ازناصرالدین شاه نقل کرد که وی روزی خطاب به کریم شیره ای دلقک مورد علاقه اش کرد وگفت  کریم خیلی دلخوریم، چیزی بگو تا کمی به خندیم وازدلخوری به درآییم .
کریم در جواب ناصرالدین شاه گفت قربان پول می خواهم . زیاد هم می خواهم وهمین الان هم می خواهم .
اکنون داستان ناصرالدین شاه ثانی علی خامنه ای است که پیرامون انتخابات خبرگان ومجلس دهم ارتجاع هم انتقاد از مجلس مدعی اصلاح طلبان ششم  کرده است . هم قیام 88  را که واکنش اعتراضی به کودتای تقلباتی ریاست جمهور 22خرداد88 بود را نوعی کودتای رنگی شکست خورده ی آمریکایی دانست .  
مهمتر اینکه  خواهان شرکت حتی کسانی شده که وی ونظام را قبول ندارند .یعنی درخواست نقش سیاه لشکربی اراده برای بسترو عادی سازی تقلبات وبالابردن آرای مشروعیت کاذب تراشی برای رژیم کرده است .
برای همین خامنه ای وبیت وی وبرنامه ریزان پشت صحنه حذف نامزدان رقیب و تلاش برای جلب توجه آرای بیشتر درنمایش انتخاباتی اسفند بابهانه ی سالگرد واقعه 16 دی 56 قم  مشتی یکه ورچین شدگان طلبه واقشارمردم قم خوانده شده  به دیدار  وی آورده شدند . آنهم درست درزمانی کمتر از 2 هفته که به پایان دی زمان تعیین شده اجرایی شدن برجام ولغو تحریم هاست که خامنه ای موضع تند ضدآمریکایی  اتخاذ کرده است تادستش برای تاختن علیه رقیب ومتهم کردن نامزدان انتخاباتی شان  به فتنه گران آمریکایی و اتهام نفوذ باز باشدتا رد صلاحیت شوند.
بهرحال گزارش شده  خامنه ای از  در دیدار هزاران نفر از مردم قم مدعی شد:
انقلاب رنگی آمریکا در سال ۸۸ با حضور مردم شکست خورد در انتخابات شرکت کنند.لیست‌هایی که دلشان دنبال حرف‌های آمریکاست قابل اعتماد نیستند.
خامنه‌ای  گفت : آمریکایی‌ها در سال ۸۸ به دنبال آن بودند که تجربه موفق خود در چند کشور را به بهانه انتخابات در ایران نیز اجرا کنند و با برجسته‌سازی اقلیتی که رأی نیاورده بود و با حمایت مالی و سیاسی از آنها نتیجه انتخابات را به هم بزنند اما انقلاب و کودتای رنگی آنها در ایران، با حضور مردم شکست خورد.
خامنه ای  بدون اشاره به دیکتاتوری حاکم کنونی  که خیلی بدترازگذشته است. همچنین بانادیده گرفتن نقش مبارزه  آزادیخواهانه ی سازمان های سیاسی و روشنفکران ودانشگاهیان، تجلیل از قیام تاریخی نوزدهم دی سال 1356 مردم قم بر ضد رژیم دیکتاتوری شاه کرد  که در حمایت از مرجعیت و روحانیت، از مردم قم بود و ازآن به عنوان «پیشروان و پیشرانان انقلاب» یاد کرد و افزود: سال ها مبارزه و بیانات خمینی و جایگاه مرجعیت و روحانیت، در مردم زمینه‌های مساعدی برای مبارزه با رژیم ستمشاهی فراهم کرده بود که قیام 19 دی، این مبارزه حیاتی را کلید زد.
 درادامه خامنه ای «شجاعت و بصیرت مردم و احساس تکلیفِ به هنگام برای ورود به میدان»، را عناصر اصلی قیام 19 دی که به خاطر درخ مقاله ای با نام رشیدی مطلق در 17 دی 56 در روزنامه ی اطلاعات بود مدعی شد: آن قیام تاریخی در دفاع ازخمینی شکل گرفت و حوادث بعد از آن منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
 همینطوذ خامنه ای  برای تشریح شرایط کنونی  رژیم وارونه ی ولایت فقیه گفت رژیم  با جبهه گسترده دشمنان اعم از امریکا و رژیم صهیونیستی، ایادی و عوامل استکبار و عوامل تکفیری و داعش مواجه است که اگر به لوازم سنت الهی یعنی «ایستادگی، بصیرت و عملِ در لحظه نیاز»، عمل کنیم قطعاً همانند پیروزی انقلاب می توان بر این جبهه گسترده غلبه کرد.
خامنه ای همچنین به تغییر مسیر انقلاب های فرانسه و شوروی و از بین رفتن آن انقلاب ها اشاره و خاطرنشان کردند: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که توانسته ماندگاری خود را براساس اصول و آرمانهای اولیه حفظ کند.
خامنه ای بدون آنکه به عملکرد سیاست تروریستی وجنگ افروزی  برون مرزی وناامن وبی ثبات کردن  رژیم وارونه ی ولایت فقیه  در منطقه به خصوص به نقش برنامه هسته ای اشاره ای کند یا بدون آنکه  به  اشغال سفارتخانه آمریکا وانگلیس  و حمله به سفارت وکنسول گری اخیر عربستان  وواکنش های اعتراضی وبیرونی  این عملیات تروریستی اشاره ای کند ادعا کرد  اصلی ترین هدف مراکز فکر و اندیشه در دنیای استکبار، از بین بردن عناصر ماندگاری انقلاب است، افزودند: تمام تلاش دشمنان در طول سال های گذشته اعم از جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی و تحریم های گسترده اخیر، با هدف از بین بردن ماندگاری انقلاب اسلامی بوده است که البته در هر دوره، ابتکارات جدید هم انجام می دهند.
اما خامنه ای پس ازپیش مقدمه و بستر سازی بهره برداری اهداف ترسیم شده محور انتخابات اسفند  درمورد کودتای تقلباتی 88  گفت امریکایی ها در سال 88 به دنبال آن بودند که تجربه موفق خود در چند کشور را به بهانه انتخابات در ایران نیز اجرا کنند و با برجسته سازی اقلیتی که رأی نیاورده بود و با حمایت مالی و سیاسی از آنها نتیجه انتخابات را به هم بزنند اما انقلاب و کودتای رنگی آنها در ایران با حضور مردم، شکست خورد.
دولت امریکا تا آنجا که توانست از آن حوادث حمایت کرد ولی حضور به موقع ارگانه ای سرکوبگر ولباس شخصی های مسلح موتور سواران  وسرکوب شدید معترضان ، نقشه آنان را نقش بر آب کرد.
خامنه ای در مخالفت با برجام باچاشنی و ژست ضد آمریکایی گفت: امریکایی ها اکنون می گویند دوره بعد از مذاکرات هسته ای، دوره سخت گیری بر ایران است به گونه ای که گویا قبل از این بر ایران سخت نمی گرفته اند، اما جوانان، مردم و مسئولان آگاهانه، هوشیارانه، امیدوارانه و با مقاومت و توکل بر خدا و تکیه بر نقاط قوت کشور، در مقابل دشمنان می ایستند و این، بسیار مهم است.
بعلاوه خامنه ای در مورد انتخابات گفت : احساس مسئولیتِ مردم که در حضور در انتخابات جلوه گر می شود و دشمن را ناکام می گذارد از عناصر «ماندگاری انقلاب» است.
وی دو مسئله را در انتخابات دارای اهمیت فراوان خواند: اول؛ «اصل شرکت در انتخابات» و دوم؛ «درست انتخاب کردن و رأی به نامزدهای اصلح». البته خامنه ای نگفت که منظور ازنامزدهای اصلح همان نامزدان مورد نظر وی یا غلامکان یک خال به فرمان وی می باشد.
خامنه ای با سیاست توبره وآخور خوری  کردن  تأکید مجدد برضرورت شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات کرد و گفت : همچون گذشته اصرار داریم که همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند پای صندوق ها بیایند چرا که انتخابات متعلق به ملت، ایران و  رژیم وارونه ی ولایت فقیه است که رهبرانتصابی وهمکاره وبدون پاسخگویش وی  می باشد.
برای همین خامنه ای تأکید کرد : شرکتِ همگان در انتخابات موجب پایداری و تقویت رژیم وارونه ی ولایت فقیه  ، استمرار تأمین امنیت کامل همچون  سیاست سرکوب و سانسور و ضرب وشتم وبازداشت واعدام، افزایش اعتبار و آبروی ملت در چشم جهانیان همچون رتبه دارجهانی محکومیت مستمرنقض حقوق بشر و رتبهد اری اعدام ها وفرار مغزها و.... و باعث ابهّت رژیم تروریستی ولایت فقیه  در نزد دشمنان خواندند. دشمنان هم ملت ایران ونه مماشات گرانی غربی است.
خامنه ای در مورد اختلافات وجنگ قدرت وثروت جناح وباندها و توجیه تقلبات  در نمایش انتخابات اسفند در تبیین اهمیت فراوان رأی دادن به نامزدهای صالح گفت : آرا و سلایق مختلف، ایراد ندارد، مهم آن است که تلاش و دقت کنیم که انتخاب ما، انتخاب درستی باشد.
خامنه ای محور مجلس ارتجاع دهم که بایداصول گرا ودر خدمت وی باشد   گفت جایگاه رفیع مجلس ارتجاع مدعی دررأس همه امور  در عرصه مسائل داخلی و بین المللی  مهم است . پس مجلس ارتجاع از زوایای مختلف بویژه از لحاظ تصویب قوانین، ریل گذاری برای حرکت دولت ها، و تجلی ایستادگی ملت اهمیت بی نظیری دارد.
وی در مورد مواضع مجلس ارتجاع کنونی که درخدمت اهداف وی وپاسداران و هسته ای وعلیه دولت روحانی بوده است را در مسائل بین المللی «خوب» برشمردو افزود: مجلسی که در قضیه هسته ای و دیگر مسائل مقابل دشمنان بایستد و شجاع، مستقل و آزاد، حرف ها و مواضع ملت را بیان کند با مجلسی که در مسائل گوناگون حرف های دشمن را تکرار می کند، از زمین تا آسمان تفاوت دارد. البته مجلسی که حرف دشمنان را می زند منظور مجلس مدعی اصلاح طلبان ششم است که نباید چنین مجلسی تکرار شود.
خامنه ای برای جاانداختن حمایت از نامزدان مورد نظرش گفت : البته شناخت کاملِ یکایک نامزدها، واقعاً دشوار است اما می توان با دقت در سوابق و مواضعِ کسانی که فهرست ها و لیست های انتخاباتی را ارائه می کنند، درباره لیست ها تصمیم گرفت.
پس اگر پیشنهاد دهندگانِ لیست ها، مؤمن و انقلابی هستند و خط  خمینی و بدون شک خط جانشین وی را واقعاً قبول دارند ولبیک گویش هستند می توان به لیست آنها درباره مجلس ارتجاع و مجلس خبرگان اعتماد کرد اما اگر به انقلاب و دین و استقلال، چندان اهمیتی نمی دهند و دل شان دنبال حرف های امریکا و دیگر بیگانگان است، قابل اعتماد نیستند. همچون رفسنجانی و نامزدان حامی وی درا نتخابات خبرگان و مجلس ارتجاع دهم که حرف های آمریککا را می زنند .نباید رأی داده شود.
مهم اینکه خامنه ای برای اینکه موضعش علیه ی رفسنجانی  و حامیان وی در انتخابات خبرگان را برجسته کرده باشد. لذا  مجلس خبرگان را نیز بسیار مهم خواند و یادآور شد: برخلاف برخی تصورها، مجلس خبرگان برای سالی یکی دو بار جلسه و سخنرانی تشکیل نمی شود بلکه می خواهد روزی که رهبر فعلی در قید حیات نیست، «رهبر» یعنی کلیددارِ حرکت انقلاب را انتخاب کند و این مسئله بسیار مهم است.
پس خامنه ای با تأکید بر ضرورت دقت کامل در انتخاب نامزدهای مجلس خبرگان افزود: بسته به ترکیب خبرگان، آنها ممکن است در هنگام ضرورت، شخصی را به رهبری انتخاب کنند که با توکل به خدا و با شجاعت در مقابل دشمنان بایستد و راه امام را ادامه دهد اما این احتمال نیز وجود دارد که فردی با ویژگی های متفاوت را به رهبری برگزینند، بنابراین باید با تحقیق و دقت و شناخت و اطمینان به آنها رأی داد.
بالاخره خامنه ای درپایان  سخنرانی و رهنمودهای جهت دار خود تأکید کرد: ماندگاری رژیم  وارونه  وبربرمنش وتاریک اندیش  ولایت فقیه  به ایستادگی مردم، یقیناً باعث پیروزی ملت بر امریکا و توطئه های دشمنان خواهد شد.
البتهخامنه ای نگفت  که وی ازکدام ملت یاد کرده است؟ لابد منظور وی ملتی نیست که 80% جمعیت کشور درزیر خط فقر اقتصادی به سر می برند.
یاکارتون خوابان ، کودکان کارخیابانی، کارگران بیکارو اخراج شده ، فراریان مغزها، زنان و دختران و دانشجویان سرکوب شدگان، ..... و محرومان وادار به تن وکلیه فروشی شده نیست .
بهرحال دلواپسان نگران درراستای ادامه ی جنگ قدرت و ثروت باندها باآویزان شدن به سخنرانی اخیر خامنه ای بردامنه ی تبلیغات گسترده ی خودعلیه ی نامزدان رقیب و فشاربرروی شورای نگهبان آلت دست می افزایند ومخالفت شان با برجام راتا اسفند زمان برگزاری انتخابات بیشتر خواهندکرد.


  خامنه ای از  در دیدار هزاران نفر از مردم قم:
انقلاب رنگی آمریکا در سال ۸۸ با حضور مردم شکست خورد/ حتی کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند/ لیست‌هایی که دلشان دنبال حرف‌های آمریکاست قابل اعتماد نیستند
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: آمریکایی‌ها در سال ۸۸ به دنبال آن بودند که تجربه موفق خود در چند کشور را به بهانه انتخابات در ایران نیز اجرا کنند و با برجسته‌سازی اقلیتی که رأی نیاورده بود و با حمایت مالی و سیاسی از آنها نتیجه انتخابات را به هم بزنند اما انقلاب و کودتای رنگی آنها در ایران، با حضور مردم شکست خورد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم قم، با تجلیل از قیام تاریخ ساز 19 دی 1356 مردم این شهر و تشریح علل و عوامل «ماندگاری انقلاب»، تاکید کردند: در پرتو حضور آگاهانه همگانی، ماندگاری انقلاب، آرامش و سکینه ملت و پیروزی بر توطئه های دشمنان امکان پذیر خواهد شد.رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از قیام تاریخی نوزدهم دی سال 1356 مردم قم بر ضد رژیم دیکتاتوری شاه و در حمایت از مرجعیت و روحانیت، از مردم قم به عنوان «پیشروان و پیشرانان انقلاب» یاد کردند و افزودند: سالها مبارزه و بیانات امام خمینی و جایگاه مرجعیت و روحانیت، در مردم زمینه‌های مساعدی برای مبارزه با رژیم ستمشاهی فراهم کرده بود که قیام 19 دی، این مبارزه حیاتی را کلید زد.
ایشان «شجاعت و بصیرت مردم و احساس تکلیفِ به هنگام برای ورود به میدان»، را عناصر اصلی قیام 19 دی خواندند و افزودند: آن قیام تاریخی در دفاع از امام (ره) شکل گرفت و حوادث بعد از آن منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد.
رهبر انقلاب، پیروزی انقلاب اسلامی در شرایط حاکمیت دیکتاتوری وابسته و مورد حمایت قدرتهای استکباری را از لحاظ محاسبات مادی، غیرممکن و محال خواندند و خاطرنشان کردند: این پیروزی نشان دهنده وجود سنن الهی یعنی قوانینی در عالم خلقت است که انسانهای مادی از درک آنها عاجزند.
ایشان تأکید کردند: در شرایط کنونی نیز نظام جمهوری اسلامی ایران با جبهه گسترده دشمنان اعم از امریکا و رژیم صهیونیستی، ایادی و عوامل استکبار و عوامل تکفیری و داعش مواجه است که اگر به لوازم سنت الهی یعنی «ایستادگی، بصیرت و عملِ در لحظه نیاز»، عمل کنیم قطعاً همانند پیروزی انقلاب اسلامی می توان بر این جبهه گسترده غلبه کرد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به موضوع علت و چرایی «ماندگاری انقلاب اسلامی» در مقایسه با برخی حوادث مهم تاریخ معاصر ایران و جهان پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به دو حادثه «نهضت ملی شدن صنعت نفت» و «قیام مشروطیت» گفتند: در نهضت ملی، خواست مردم، یک خواست حداقلی و عبارت از کوتاه شدن دست انگلیس از سرمایه ملی نفت بود و در قیام مشروطیت نیز خواست مردم، حداقلی، و عبارت از محدود شدن اختیارات و قدرت مطلقه پادشاه بود.
ایشان افزودند: این دو حادثه با اینکه دارای اهدافی حداقلی بودند و مردم هم در صحنه حضور داشتند شکست خوردند ولی انقلاب اسلامی ایران با آنکه دارای یک هدفِ حداکثری، یعنی استقلال همه جانبه و سرنگونی حکومت پادشاهی و استبدادی بود، به پیروزی رسید و ماندگار شد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر جوانان به تحلیل درستی از این واقعیت برسند دیگر تلاش برخی برای نشاندن بذر ترس و رعب و ناامیدی در دل مردم به نتیجه نخواهد رسید و راه صحیح آینده کشور مشخص خواهد شد.
ایشان همچنین به تغییر مسیر انقلاب های فرانسه و شوروی و از بین رفتن آن انقلاب ها اشاره و خاطرنشان کردند: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که توانسته ماندگاری خود را براساس اصول و آرمانهای اولیه حفظ کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اصلی ترین هدف مراکز فکر و اندیشه در دنیای استکبار، از بین بردن عناصر ماندگاری انقلاب است، افزودند: تمام تلاش دشمنان در طول سالهای گذشته اعم از جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی و تحریم های گسترده اخیر، با هدف از بین بردن ماندگاری انقلاب اسلامی بوده است که البته در هر دوره، ابتکارات جدید هم انجام می دهند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، خاطرنشان کردند: امریکایی ها در سال 88 به دنبال آن بودند که تجربه موفق خود در چند کشور را به بهانه انتخابات در ایران نیز اجرا کنند و با برجسته سازی اقلیتی که رأی نیاورده بود و با حمایت مالی و سیاسی از آنها نتیجه انتخابات را به هم بزنند اما انقلاب و کودتای رنگی آنها در ایران با حضور مردم، شکست خورد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حمایت رئیس جمهور امریکا از مخالفان نظام و انقلاب در حوادث سال 88، خاطرنشان کردند: دولت امریکا تا آنجا که توانست از آن حوادث حمایت کرد ولی حضور به موقع مردم در صحنه، نقشه آنان را نقش بر آب کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای، گفتند: امریکاییها اکنون می گویند دوره بعد از مذاکرات هسته ای، دوره سخت گیری بر ایران است به گونه ای که گویا قبل از این بر ایران سخت نمی گرفته اند، اما جوانان، مردم و مسئولان آگاهانه، هوشیارانه، امیدوارانه و با مقاومت و توکل بر خدا و تکیه بر نقاط قوت کشور، در مقابل دشمنان می ایستند و این، بسیار مهم است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، طبیعت انتخابات را دادنِ نفسِ تازه به ملت برشمردند و افزودند: احساس مسئولیتِ مردم که در حضور در انتخابات جلوه گر می شود و دشمن را ناکام می گذارد از عناصر «ماندگاری انقلاب» است.
حضرت آیت الله خامنه ای دو مسئله را در انتخابات دارای اهمیت فراوان خواندند: اول؛ «اصل شرکت در انتخابات» و دوم؛ «درست انتخاب کردن و رأی به نامزدهای اصلح».
ایشان با تأکید مجدد برضرورت شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات افزودند: همچون گذشته اصرار داریم که همه، حتی کسانی که نظام را و رهبری را قبول ندارند پای صندوقها بیایند چرا که انتخابات متعلق به ملت، ایران و نظام جمهوری اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای شرکتِ همگان در انتخابات را موجب پایداری و تقویت نظام اسلامی، استمرار تأمین امنیت کامل، افزایش اعتبار و آبروی ملت در چشم جهانیان و باعث ابهّت جمهوری اسلامی ایران در نزد دشمنان خواندند.
رهبر انقلاب در تبیین اهمیت فراوان رأی دادن به نامزدهای صالح افزودند: آرا و سلایق مختلف، ایراد ندارد، مهم آن است که تلاش و دقت کنیم که انتخاب ما، انتخاب درستی باشد.
ایشان افزودند: اگر این دقت صورت گیرد حتی اگر برخی منتخبان، بعداً مطلوب از آب در نیایند، «تلاش و دقت رأی دهنده برای انتخاب نامزدهای شایسته»، مورد رضایت پروردگار خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به جایگاه رفیع مجلس شورای اسلامی در عرصه مسائل داخلی و بین المللی خاطرنشان کردند: مجلس از زوایای مختلف بویژه از لحاظ تصویب قوانین، ریل گذاری برای حرکت دولتها، و تجلی ایستادگی ملت اهمیت بی نظیری دارد.
ایشان مواضع مجلس کنونی را در مسائل بین المللی «خوب» برشمردند و افزودند: مجلسی که در قضیه هسته ای و دیگر مسائل مقابل دشمنان بایستد و شجاع، مستقل و آزاد، حرفها و مواضع ملت را بیان کند با مجلسی که در مسائل گوناگون حرفهای دشمن را تکرار می کند، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
رهبر انقلاب، تک تک نمایندگان مجلس را در شکل گیری حرکت و مواضع خانه ملت، دخیل دانستند و افزودند: به همین علت، مردم همه استانها و شهرها، باید در انتخاب نمایندگان خود، کاملاً دقت کنند و در درستی انتخاب، به اطمینان برسند.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه افزودند: البته شناخت کاملِ یکایک نامزدها، واقعاً دشوار است اما می توان با دقت در سوابق و مواضعِ کسانی که فهرستها و لیستهای انتخاباتی را ارائه می کنند، درباره لیستها تصمیم گرفت.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر پیشنهاد دهندگانِ لیستها، مؤمن و انقلابی هستند و خط امام را واقعاً قبول دارند می توان به لیست آنها درباره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعتماد کرد اما اگر به انقلاب و دین و استقلال، چندان اهمیتی نمی دهند و دلشان دنبال حرفهای امریکا و دیگر بیگانگان است، قابل اعتماد نیستند.
حضرت آیت الله خامنه ای مجلس خبرگان را نیز بسیار مهم خواندند و یادآور شدند: برخلاف برخی تصورها، مجلس خبرگان برای سالی یکی دو بار جلسه و سخنرانی تشکیل نمی شود بلکه می خواهد روزی که رهبر فعلی در قید حیات نیست، «رهبر» یعنی کلیددارِ حرکت انقلاب را انتخاب کند و این مسئله بسیار مهم است.
ایشان با تأکید بر ضرورت دقت کامل در انتخاب نامزدهای مجلس خبرگان افزودند: بسته به ترکیب خبرگان، آنها ممکن است در هنگام ضرورت، شخصی را به رهبری انتخاب کنند که با توکل به خدا و با شجاعت در مقابل دشمنان بایستد و راه امام را ادامه دهد اما این احتمال نیز وجود دارد که فردی با ویژگی های متفاوت را به رهبری برگزینند، بنابراین باید با تحقیق و دقت و شناخت و اطمینان به آنها رأی داد.
حضرت آیت الله خامنه ای حضور در انتخابات و بویژه دقت در انتخاب «نامزدهای صالح یا اصلح» را موجب تحقق دو هدف عالی خواندند: ماندگاری انقلاب و آرامش و سکینه ملت.
ایشان در تشریح تأثیر انتخاب صحیح بر ماندگاری انقلاب افزودند: از ابتدای انقلاب ریزشها و رویشهای فروانی داشته ایم، عده ای از افراد انقلابی به خاطر «ظلم فردی احتمالی» که به آنها شده، به ناحق از اصل انقلاب روگردان شده اند و عده ای هم به خاطر مسائل شخصی و خانوادگی مواضع دیگری گرفته اند اما مهم این است که رویشهای انقلاب در زمینه های مختلف از جمله وجود نیروهای «مؤمن، انقلابی، متخصص، تحصیلکرده، فن آور و کارآمد»، بسیار بیشتر از ریزشها بوده است.
رهبر انقلاب افزودند: در مقطع کنونی نیز اگر مردم به وظایف خود در انتخاب نامزدهای صالح برای مجلس و خبرگان، درست عمل کنند «رویشهای سرسبز و پرطراوت انقلاب»، بیشتر و ماندگاری انقلاب تأمین می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای خصوصیت دوم عمل به وظیفه در باب ماندگاری انقلاب را ایجاد آرامش در دل ملت برشمردند و با استناد به آیات قرآن درباره نزول سکینه و آرامش بر دلهای بیعت کنندگان با پیامبر افزودند: هرکس امروز با انقلاب و امام خمینی و راه امام بیعت کند به معنای بیعت با پیامبر است و پروردگار کریم به پاداش این بیعت، دغدغه، نگرانی و نامیدی را از دل ملت می زداید و اطمینان و آرامش را جایگزین می کند.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: ماندگاری انقلاب و ایستادگی امیدوارانه و پر آرامش مردم، یقیناً باعث پیروزی ملت بر امریکا و توطئه های دشمنان خواهد شد.

No comments:

Post a Comment