بدون توجه به پدیده ی شوم رو به رشد کودکان ترک تحصیل کرده که تبدیل به کودکان کارخیابانی شده اند و شامل میلیون ها نفردانش آموز می شود که تعلق به خانواده های تهی دستان وآسیب پذیر دارند. اماسیاست تبلیغی فرهنگی-هنری کودکان در مشهد که زادگاه خامنه ای رهبرولی فقیه است. آنگونه است که در خدمت دین ابزاری و جنگ افروزی و آمریکا ستیزی و سرکوب و سانسور است. زیرا که تکرار نمایش تمرینی سناریوی فاجعه بار جنگ خانمانسوز 8 ساله ی ایران وعراق است که منجر به کشته ومجروح وبی خانمان وآواره شدن میلیون هانفر ایرانی گردید .درصورتیکه این جنگ خانمان برانداز از سوی خمینی جنگ افروز موهبت الهی نامیده شد. عجیب اینکه باوجود اینکه هنوز آثار مخرب وغیر انسانی این جنگ موهبت الهی دراستان های جنگ زده ی کشورباقیست. ولی از سوی خامنه ای وپاسداران همچنان تبلیغات جنگ افروزی ادامه دارد .
برای همین است که موازی برپایی همایش ها ونمایش ها ورزمایش های نظامی و آزمایش های موشکی پاسداران که مدام در سراسر کشور برگزار می شود .اکنون هم گزارش شده است همزمان با برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت سازمان فرهنگی شهرداری مشهد اقدام به برپایی غرفه ای به نام شهربازی مقاومت کرده است که کودکان و نوجوانان را با انواع روشهای جنگ سخت و جنگ نرم و راه های مقابله با آنها آشنا کند.زیرا هدف از شهربازی قرآن و مقاومت آشنایی نوجوانان پسر با مفاهیم و آموزههای مقاومت و جهاد، مبانی عزت و جنگ موهبت الهی 8 ساله و مبارزه با نمادهای صهیونیسم، آل سعود و آمریکاست.
بنابراین حضور پسران نوجوان در این نمایش که یادآور دوران جنگ خانمانسوز است که نوجوانان دانش آموز مدارس از سوی بسیج عازم جبهه های جنگ می شدند تا بعنوان یکبار مصرفان مین پاک کن الله اکبرگویان برروی میادین مین و بدون واسطه بطور مستقیم به بهشت بروند تاراه عبور برای پاسداران جنگ افروز فراهم گردد .حال نیز پسران دانش آموزدر گروههای 10 تا 15 نفره بعد از بر تن کردن لباس مخصوص جنگ و درگیری فرضی، قبل از ورود به فضای پارک عکس یادگاری دسته جمعی میگیرند که تا پایان برنامه آماده شده به آنان داده شود.
اما تمرین ها مشابه تمرینات جنگی شامل عبور از مین و سیم خاردار، درگیری با شیطان، اتاق مقاومت، پیمان باکشته شدگان جنگ و خیمه معرفت از دیگر بخشهای شهربازی قرآن و مقاومت است که در طول این مراحل واژههای مقاومت به صورت صوت در فضا پخش میشود.
البته براساس الگو برداری از گفته هاو تأکیدات خامنه ای جنگ نرم، دشمنشناسی، مقاومت نرم، مقاومت عملیاتی و سخت، آشنایی با مفاهیم مقاومت و دفاع در برابر دشمن از دیدگاه قرآن و اهل بیت و آشنایی با کشته شدگان جنگ از دیگر موضوعاتی است که نوجوانان پسر در این شهربازی با آن آشنا میشوند .
حال خودتان قضاوت کنید که آینده چنین کودکانی که با روحیه وخصلت وآموزه های نظامی مشابه داعش آشنا می شوند وپرورش می یابند چگونه خواهد بود؟
فرارو- همزمان با برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت سازمان فرهنگی شهرداری مشهد اقدام به برپایی غرفه ای به نام شهربازی مقاومت کرده است که کودکان و نوجوانان را با انواع روشهای جنگ سخت و جنگ نرم و راههای مقابله با آنها آشنا کند.به گزارش فرارو، سازمان فرهنگی هنری شهرداری مشهد هدف از شهربازی قرآن و مقاومت را آشنایی نوجوانان پسر با مفاهیم و آموزههای مقاومت و جهاد، مبانی عزت و دفاع مقدس و مبارزه با نمادهای صهیونیسم، آل سعود و آمریکا عنوان کرده است.در قسمتهای مختلف شهربازی قرآن و مقاومت، نوجوانان پسر با شعار مقاومت، مراحل هفتگانهای را در کنار راهنمایی عمو روحانیها طی میکنند و در هر یک از این مراحل با یکی از واژههای مقاومت و دفاع عزتمندانه که برگرفته از قرآن است، آشنا میشوند.پسران نوجوان در گروههای 10 تا 15 نفره بعد از بر تن کردن لباس مخصوص جنگ و درگیری فرضی، قبل از ورود به فضای پارک عکس یادگاری دسته جمعی میگیرند که تا پایان برنامه آماده شده و به آنان اهدا میشود.در ابتدای ورود به پارک، بچهها وارد اتاق قرآن شده و آیاتی از کلام الله مجید را در فضایی آرام و به همراه عمو روحانی تلاوت میکنند و در ادامه مراحل بازی که کاملا مطابق با فضای بازیهای روزانه پسران است آغاز و با دشمن فرضی وارد نبرد میشوند.
عبور از مین و سیم خاردار، درگیری با شیطان، اتاق مقاومت، پیمان با شهدا و خیمه معرفت از دیگر بخشهای شهربازی قرآن و مقاومت است که در طول این مراحل واژههای مقاومت به صورت صوت در فضا پخش میشود.جنگ نرم، دشمنشناسی، مقاومت نرم، مقاومت عملیاتی و سخت، آشنایی با مفاهیم مقاومت و دفاع در برابر دشمن از دیدگاه قرآن و اهل بیت(ع) و آشنایی با شهدا از دیگر موضوعاتی است که نوجوانان پسر در این شهربازی با آن آشنا میشوند و عموروحانیها به سؤالات آنان پاسخ میدهند. عکس های محسن بخشنده عکاس ایرنا و سایت معاونت فرهنگی هنری شهرداری مشهد از این شهربازی را در زیر میبینید.
No comments:
Post a Comment