Sunday, 21 June 2015

تصاویر حیف و میل غذا در رستوران‌ها

مگر فراموش شده است که  خامنه ای در دوران خاتمی رمنشور8 ماده ای  صادر کرد  که پیرامون مبارزه با فقر وبیکاری وتورم وگرانی و تجمل گرایی وزندگی مصرفی ورشوه ورانت خواری بود؟ مگر درچندسال اخیرچپ وراست وی  پیام های اقتصادی مقاومتی- جهادی نداده است که دراصل سیاست ریاضتی است؟از سوی دیگر مگر به دفعات گزارش نشده است که درتهران تعداد 20 هزار کارتون خوابان زنان و مردان و کودکان وجود دارد که شامل زنان باردارهم می شود که تعداد5 هزارنفرشان زنان هستند؟ مگر درکشور چندین میلیون کودکان کارخیابانی وجودندارد که به دلیل فقرخانوادگی مجبور به ترک میزمدارس درس شده اند؟ حال بماند که حاشیه نشینان یا کوخ نشینان که آمارشان بسیار بالاست .چون جزو اکثریت جمعیت  محروم کشورند  که در زیر خط فقر اقتصادی به سرمی برند .گذشته از اینکه چرا باید اینقدر شکاف عمیق طبقاتی درجامعه اینگونه  وجودداشته باشد؟از طرف دیگر چرا مازاد غذای رستوران ها حیف ومیل می شود واسیب به محیط زیست زده می شود؟چرا نباید لااقل از شیوه ی بسته بندی بهداشتی استفاده شود که مازاد غذاهای رستوران به کارتون خوابان داده شود ؟ بهرحال سئوال است که مردم ایران انقلاب کردند تا شکاف طبقاتی کاسته یا گسترش یابد؟
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها
(تصاویر) حیف و میل غذا در رستوران‌ها  
فرارواز بین رفتن مواد غذایی و تبدیل آن به زباله به لحاظ اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی به عنوان یک معضل جدی در جهان امروز مطرح است.به گزارش فرارو، بر پایه گزارش سال گذشته سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، هر سال حدود یک سوم از کل غذا برای مصرف انسانی که تقریبا بر 1.3 میلیارد تن بالغ می‌شود به هدر می‌رود و در نتیجه انرژی، آب و مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید و پاکسازی آن نیز بیهوده مصرف می‌شود.به گفته نهادهای سازمان ملل، این میزان مواد غذایی برای سیر کردن 800 میلیون گرسنه در جهان کافی است.همچنین میزان کربن تولید شده از غذای اتلاف شده برابر با 3.3 میلیارد تن دی اکسید کربن در سال است. اگر این میزان کربن توسط یک کشور تولید می‌شد، در این صورت در رتبه سومین منتشر کننده بزرگ گازهای گلخانه‌ای در جهان پس از چین و آمریکا قرار می‌گرفت که نشان می‌دهد استفاده بهینه از غذا تاثیر قابل توجهی در تلاش‌های جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و محدود کردن روند افزایش گرمای زمین خواهد داشت.فائو هزینه غذای اتلاف شده به جز ماهی و غذای دریایی را بر مبنای قیمت‌های تولیدکننده 750 میلیارد دلار در سال برآورد کرده است.نهادهای غذایی سازمان ملل توصیه کرده‌اند مصرف‌کنندگان با رعایت کردن توصیه‌های ساده مانند برنامه‌ریزی تهیه غذا و لیست خرید، در این تلاش جهانی مشارکت داشته باشندگزارش تصویری ابولفضل عرب جوادی عکاس مهر به مساله دور ریز غذا در رستوران های شهر تهران پرداخته است.

No comments:

Post a Comment