تصاویر دیدار با روحانی با لباس مغولی 9 شهریور-94
پس از24 خرداد 92 که برخلاف خواست روحانی ومدعیان اصلاح طلبان حسن روحانی از توی صندوق های نمایش انتخابات ریاست جمهوری دوره ی یازدهم بیرون درآمد . زیرا که باعدم تأیید نامزدی ریاست جمهوری رفسنجانی از سوی شورای نگهبان موجب شد تافضا برای حضور حسن روحانی هموار گردد . سپس روحانی با حمایت رفسنجانی وحامیانش و مدعیان اصلاح طلب وی برنده ی انتخابات و رئیس جمهورشد. آنگاه رقابت وتضاد و اختلافات باندی ناشی از جنگ قدرت و ثروت هم شروع شد .طوریکه هرچه زمان به جلوحرکت کرده این رقابت واختلافات باندی شتاب وشدت بیشتری به خودگرفته است . برای اینکه چون رفسنجانی از روحانی حمایت کرد و سهمی در دولت اعتدال یازدهم دارد .موجب فشار گازانبری برروی روحانی و رفسنجانی شده است . به ویژه اینکه حسن روحانی از همان زمان رئیس جمهورشدنش متمرکز برروی برنامه ی هسته ای شد . در اصل با موافقت خامنه ای سرمایه گذاری برروی آن کرد . زیراکه پس ازدیداری که روحانی با خامنه ای داشت در گفتگو با یک خبرنگار شبکه تلویزیونی آمریکایی درتهران تأکید کرد که اختیارتام در مذاکرات هسته ای دارد .
درادامه کارمخالفت و سنگ اندازی های رقیب مدعی اصول گرای شکست خورده در انتخابات ریاست جمهوری دوره ی یازدهم به جایی رسید که روحانی برای خنثی کردن توطئه وفشارهای رقیب که تریبون وبلندگوهای تبلیغاتی زیادی دراختیارخوددارند و روحانی فاقد آن است. پس روحانی ناچارشد تا در چند جبهه حضورفعال مستمر داشته باشد. یعنی می بایست در یک مسیر چندبانده بطور موازی حرکت می کرد .
بنابراین از یک طرف می بایست نشست دولت می گذاشت .از طرف دیگر دست به سفرهای استانی می زد که الگوی گرفته از شیوه ی تبلیغاتی احمدی نژاد بود که از شعار "انرژی هسته ای حق مسلم ماست " دفاع وبرایش تبلیغ می کرد. اما حسن روحانی باید از مذاکره وتوافق هسته ای دفاع و درسخنرانی های استانی خود پاسخ منتقدان دولت و دلواپسان هسته ای را بدهد.
همچنین دولت ائتلافی روحانی می بایست تلاش مستمر برای راهیابی راه حل بحران اقتصادی دست وپا می کرد که به ارث رسیده ازدولت های نهم و دهم احمدی نژاد وناشی ازتحریما ها بود. درحالیکه احمدی نژاد ادعای عدالت محوری وپاک ترین دولت تاریخ داشت و از سوی خامنه ای و مصباح یزدی و پاسداران حمایت می شد. همینطور معضل بزرگ تر دولت روحانی، ادعای پیام های اقتصاد جهادی – مقاومتی خامنه ای است که توجیه کننده ی تحریم هاو دورزدنش بوده است .
بعلاوه روحانی همزمان می بایست هم در مصاحبه های مطبوعاتی وهم حضور درشبکه ی تلویزیونی داشته باشد تا برای ارائه ی گزارش از عملکرددولت یازدهم بتواند باادعاهای عجیب و غریب دفاع کند. هم اینکه سیاست شترگل پلنگ خارجی یابرون مرزی را دنبال نماید تا بتواند از انزوای منطقه ای وهم جهانی خارج گردد. هم ازاهداف توافق هسته ای دفاع کند . هم مقابل مانورهای تبلیغاتی انتقادی رقیب مدعی اصول گرای نگران و دلواپس هسته ای به ایستد .
بنابراین روحانی موازی فعال کردن ظریف وزیرامور خارجه اش که مدام درحال سفر واجرای مإموریت دفاع ازتوافق هسته ای به کشورهای منطقه وحتی کشورهای آفریقایی است . روحانی یز تلاش مستمر کرده تا سفر به چین و روسیه و ازبکستان و ترکمنستان.... داشته باشد یا بارؤسا و سغرا ومقامات برخی کشور های همسایه ومنطقه درداخل کشور دیدار داشته باشد ودر همایش هایی که درتهران بر پا می شود شرکت نماید.
بهرحال دیدار با سفیر جدید مغولستان با لباس مغولی در ادامه ی سیاست های تبلیغاتی و جلب حمایت برون مرزی از توافق هسته ای وخنثی کردن مخالفت های دلواپسان هسته ای با توافق هسته ای است . درحالیکه بدون شک مشکل اساسی ماهیت ارتجاعی وقرون وسطایی رژیم وارونه ی ولایت فقیه بارهبر ولی فقیه همکاره غیرپاسخگوی است که مدام با سخنرانی های دو پهلویش کار را مداو خراب تر می کند. راه حل خل برون رفت از بن بست کنونی مبارزه و تلاش پیگیر برای تغییرات دمکراتیک در ایران است.
فرارو- سفیر جدید مغولستان در دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان استوارنامه خود را تقدیم وی کرد؛ وی با لباس سنتی مغولی در این دیدار حضور یافته بود.به گزارش فرارو، «اتگان دامبین یام» سفیر جدید مغولستان امروز در حالیکه لباس سنتی مغولی به تن کرده بود استوارنامه خود را تقدیم حسن روحانی رییس جمهور کرد.سفیر جدید مغولستان پس از تقدیم استوارنامه خود با اشاره به تمایل فراوان کشورش به گسترش همکاری های سیاسی، علمی، فرهنگی و اقتصادی میان دو کشور از دعوت وزرای نفت و صنایع ایران برای سفر به مغولستان خبر داد و خواستار حضور و همکاری شرکت های ایرانی در زیر ساخت های این کشور نظیر نفت، برق، راه سازی و کشاورزی شد. وی همچنین ضمن تبریک موفقیت ایران در مذاکرات هسته ای با 1+5 ، این توافق را در ارتقای صلح منطقه ای و جهانی موثر خواند.رئیس جمهور نیز در این دیدار با اشاره به وجود ظرفیت های فراوان برای همکاری اقتصادی میان ایران و مغولستان، آمادگی شرکت های ایرانی برای حضور در این کشور و فعالیت در بخش های مرتبط با انرژی، راه سازی و معدنی را اعلام کرد. عکس های سایت ریاست جمهوری و نیز فرج صمدی عکاس ایرنا از این دیدار را مشاهده میکنید.
No comments:
Post a Comment